Bu Kadar Vicdansız Değildik!

Veteriner Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından rutin kontrollerin yapıldığı bir devriye esnasında tüfekle yaralan bir köpek bulundu. Hasta olan köpekleri toplamaya çıkan ekiplerimiz hasta olduğunu düşündükleri bir köpeği yakalayarak Veteriner hekimimiz Aydın Bahtiyar’a ulaştırdı. Köpek muayene edildikten sonra sırt bölgesinde iki adet tüfek fişeği tespit edildi. Gerekli müdahale yapılarak köpeğin vücudundan fişekler çıkarıldı. Köpeğin yapılan incelemeler sonucunda ilçemizde kısırlaştırma yapılan ve Veteriner müdürlüğümüzün takibinde ki köpeklerden olmadığı, küpesiz ve yabancı bir köpek olduğu belirlendi. Köpeği yakından tüfekle yaralayarak ilçemize getirip ölüme terk eden şahısları şiddetle kınıyoruz.”Rabbim der ki; hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar.” Hz. Mevlana’nın sözünü hatırlatarak, bu sessiz,dilsiz sokak hayvanlarını ve tüm canlıları korumaya davet ediyoruz.

Önceki SUNGURLU’NUN GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİLER